Mail: [javascript protected email address]

Szolgáltatások

Szántóföldi növénytermelés, vadászat, méhészet

Az elmúlt évek vadgyümölcsösei mellé két ültetvény kialakítása kezdődött meg. A dió ültetvény 5 hektáros területe ez évtől öntözéssel egészül ki, további telepítések történnek. A gesztenye ültetvény tervezett területe mintegy 40 hektár, a következő két évben valósul meg. A telepítések – dió, gesztenye – oltvány szükségletét saját, helyben előállított termékekből biztosítjuk.
Oltvány fajtái:
Dió oltványok:
Alsószentiváni
Milotai
Gesztenye oltványok:
Nagymarosi 22
Kőszegszerdahelyi 29

Méhészet
2016-ban új ágazatként kezdte meg működését a méhészet. A tevékenységhez kialakításra került mézház korszerű technológiával rendelkezve képes a piaci igények széleskörű kielégítésére. A termelés 100 családdal indult és a következő években tervezett fejlesztésekkel, bővüléssel a térség meghatározó méhészetévé fejlődik. A szokásos repce, akácméz mellett méhlegelők kialakításával egyedi termékek előállítása és bioméz kínálat elérése a cél.

Társaságunk közel 700 hektár közepes – gyenge adottságú területen folytat növénytermelést. A gazdálkodási terület több, mint 60 %-án ÖKO gazdálkodásra (bio termelésre) kezdte meg az átállást. A termeléshez szükséges erőgépekkel és munkagépekkel a társaságunk nem rendelkezik, a szükséges munkákat hosszú távú szerződésekkel bérmunkában végezteti el. A hagyományos szántóföldi kultúrák mellett az adottságaihoz igazodó takarmánytermelés folyik a saját vadállomány ellátására.

A Sági Vadaskert Nagykanizsától 12 km-re délnyugatra Liszó község határában helyezkedik el Területe 700 hektár, melynek 50%-a erdő, 50%-a rét, legelő. Fő vadfaj gímszarvas, de jelentős mennyiségű a muflon, dámszarvas és a vaddisznó állomány is. A minőség mindegyik vadfaj esetében kiemelkedő. Található még a területen bemutató és génmegőrző jelleggel európai bölény is. A vadaskert egész évben nyitva áll a vadászok és a természet iránt érdeklődők részére. Szívesen látjuk az íjász vadászokat is.


Vadászat

Vadászat

Vadtenyésztés

Növénytermesztés

Növénytermesztés

Vadászház

Vadászház

Kérdése van?

[javascript protected email address]

Küldjön emailt!
Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

8800 Nagykanizsa, Miklósfa út 70.

Munkatársunk szívesen áll rendelkezésére irodánkban.

+36 93 319 105


Érdeklődjön telefonon
Munkatársunk szívesen áll rendelkezésére telefonon keresztül is.